• Training Samtosha

Training

Training kan helpen om vaardigheden (verder) te ontwikkelen, persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen en kan een bijdrage leveren aan teamontwikkeling (zie ook teamcoaching). Onze aanpak kenmerkt zich hierbij door een gedegen inventarisatie van behoeften, doelen en wensen van betrokkenen teneinde de training succesvol te laten zijn.

We verzorgen incompany trainingen en open trainingen. Waarbij we, afgestemd op het doel van de training, gebruik maken van uiteenlopende werkvormen. Naast het leren door te ervaren is er tijdens onze trainingen aandacht voor ieders eigen manier van ‘leren en ontwikkelen’.

Incompany

Onze incompany trainingen zijn uiteenlopend zoals leiderschapsontwikkeling, verkoopvaardigheden, communicatieve vaardigheden, beïnvloeding, feedback, stressmanagement, mindfulness, werkbeleving en waardering.

Aanpak

We kunnen je helpen om vaardigheden (verder) te ontwikkelen binnen je team. Elk team is weer ‘anders’ en graag stemmen we de training(en) af op de behoeften van jouw team en jouw doelen. We nodigen je graag uit om een afspraak te maken om samen te bespreken wat de beste aanpak zou kunnen zijn voor jouw team.

Contactgegevens Samtosha

Lingedijk 153
4191 VD Geldermalsen
KvK 11063982

Tanja de Bont

06 – 284 780 84
tanja@samtosha.nl

Fred Streefkerk

06 – 515 169 24
fred@samtosha.nl