Tanja de Bont

tanja 2

Centraal in alle aspecten van mijn leven staat de verwondering en nieuwsgierigheid naar de relaties tussen mensen en de mens zelf. Observeren, inzicht verschaffen in de eigenlijke kern en deze helpen te ontwikkelen.

Ik word geïnspireerd door de zoektocht naar de balans tussen uitersten. Scherp en analytisch, met gevoel en positiviteit ga ik te werk bij de begeleiding van de zoektocht van anderen. Daarbij nemen integriteit en respect een belangrijke plaats in. Je vindt bij mij een goed luisterend oor met daarbij een nuchtere, doeltreffende aanpak.

Na jarenlange bedrijfservaring in commerciële en managementfuncties in zeer uiteenlopende branches, ben ik in 1999 gestart als zelfstandig coach, trainer en psychotherapeut. Sinds 1990 beoefen ik yoga en meditatie. Dat heeft me geïnspireerd om me te gaan verdiepen in een holistische benadering van psychotherapie. De opleiding tot Yogadocente, Chakrapsychologie, Ayurvedische Massage, Ademtherapie en Meditatie bij de Saswitha Opleiding in Bilthoven hebben mij verder gevormd. Mijn kennis en ervaring met het werken met meditatie, energie en chakras heb ik verder verdiept door yogales te geven en door workshops bij Ton van Gelder, Anodea Judith (USA) en het boeddhistisch centrum Yeunten Ling in België. Door trainingen bij Sandra Tideman, Tara Brach en Jack Kornfield ben ik opgeleid om Mindfulness zowel individueel als in groepen over te dragen. Tevens heb ik opleidingen gedaan in medische basis kennis, psychopathologie, voedingsleer en Integra.

In mijn aanpak maak ik gebruik van de vruchten die ik heb mogen plukken uit al deze uiteenlopende ervaringen.

Contactgegevens Samtosha

Lingedijk 153
4191 VD Geldermalsen
KvK 11063982

Tanja de Bont

06 – 284 780 84
tanja@samtosha.nl

Fred Streefkerk

06 – 515 169 24
fred@samtosha.nl