• Samtosha Tanja Fred Coaching Test

Referenties

  Fred en Tanja zijn voor mij twee authentieke mensen, die dat in hun praktijk ook waarmaken. Je hebt hun volle aandacht en ze kiezen een aanpak die werkt voor jou. Geen automatische-handboek-afdraai-methodiek wordt over je uitgestort, maar maatwerk waardoor progressie snel kan worden geboekt. Ik heb het zelf mogen ervaren. Ben door de pijn en het verdriet gegaan, de confrontatie aangegaan (ook met hen), heb de bodem aangeraakt en ben van daaruit stap voor stap gaan bouwen. Als je op die weg twee mensen wilt hebben die met je mee lopen, je kritisch durven bevragen, met je vechten als het nodig is, je bemoedigen maar nimmer zullen betuttelen dan moet je het gesprek met hen eens aangaan. Voor mij werkt het!'
Thijs

  Wat ik het prettigst vind is de zeer persoonlijke aanpak, geen standaard oplossing uit een boekje.
Vakkundig maar onopvallend wordt je een spiegel voorgehouden die in elke sessie weer tot een zelfreflectie leid.
Een unieke manier om kennis met jezelf te maken!
Harry

  Ik heb Tanja en Fred ervaren als warme en oprechte mensen die door te luisteren goed begrijpen wat me beweegt en aan de hand daarvan mij op een persoonlijke manier hebben begeleid. Ik ben me door hun coaching bewust geworden van wat ik echt belangrijk vind in het leven.
Linda

  Tanja en Fred hebben een unieke, mensgerichte aanpak die mij als leidinggevende in verschillende teams en omstandigheden heeft ondersteund bij personen met burn-out verschijnselen of daar tegen aan zittend. Tanja en Fred weten de persoon snel rust te geven, weer in hun kracht te zetten op een manier die tot een blijvende vitaliteit leidt. Met inzicht in eigen kunnen, energie en grenzen die een persoonlijke groei geeft die duurzaam is. Mooi om te ervaren, als mens en leidinggevende, en om een actieve rol te kunnen spelen in het gezond worden en houden van je team. De combinatie van Tanja en Fred is daarin een belangrijke factor en heb ik als zeer bijzonder ervaren.
Geeske

  Tanja en Fred hebben beide de gave om op een informele wijze en vanuit het doel dat je zelf formuleert, vrijwel direct tot de kern door te dringen. Hun samenspel is uniek, waarbij de essentie niet alleen worden blootgelegd, maar ook uitgelegd in gewone mensentaal. Een uniek ervaring, die me er toe heeft gebracht om dingen die ik al wist nu ook echt aan te pakken en te veranderen.
Peter

Contactgegevens Samtosha

Lingedijk 153
4191 VD Geldermalsen
KvK 11063982

Tanja de Bont

06 – 284 780 84
tanja@samtosha.nl

Fred Streefkerk

06 – 515 169 24
fred@samtosha.nl