Fred Streefkerk

fred 2Gedreven, innemend, oprecht en eerlijkheid zijn sleutelwoorden in mijn enerverende leven. Het pad wat ik tot nu toe heb gevolgd kun je het best omschrijven als afwisselend met alle ups en downs die er in kunnen zitten. Maar het is een mooi pad en ik ben nog lang niet “uitgewandeld”. Mijn pad liep tot nu toe langs de gezondheidszorg, waar ik onder andere werkte als intensive care verpleegkundige,
naar verschillende commerciële bedrijven waar ik in het commerciële vakgebied zowel binnen als buiten heb gewerkt, naar mijn eigen training en adviesbedrijf.
Dit in combinatie met mijn opleiding als Psychodynamisch therapeut, opleiding in voedingsleer en Integra en mijn persoonlijke leven, hebben mijn rugzak voor de reis aardig gevuld met levenservaring.

Mijn aanpak geeft handvatten, soms heel direct en confronterend maar soms ook subtiel, om een goede weg in te slaan. Mijn motto is: “Je moet het zelf doen want een ander doet het niet voor je”. Via diverse invalshoeken zal ik helpen om het zelf doen zo gemakkelijk mogelijk te maken. De momenten dat er heuvels en soms hele bergen beklommen of afgedaald moeten worden zijn de momenten dat ik op mijn best ben.

 

 

Contactgegevens Samtosha

Lingedijk 153
4191 VD Geldermalsen
KvK 11063982

Tanja de Bont

06 – 284 780 84
tanja@samtosha.nl

Fred Streefkerk

06 – 515 169 24
fred@samtosha.nl