• Samtosha Tanja Fred Coaching Test

Training zelfcompassie m/v

Herken jij ook die kritische innerlijke stem die je regelmatig zegt dat je het niet goed doet? Dat je die chocolade niet had moeten eten, dat je niet boos had mogen worden, dat je het anders had moeten aanpakken…….

Van jezelf houden en goed voor jezelf zorgen is de basis van gelukkig zijn. De enige die hier aan kan werken ben jijzelf.

Het gaat er om te leren jezelf te accepteren precies zoals je bent, tevredenheid en dankbaarheid te ontwikkelen en jezelf te vergeven. In de training zelfcompassie werken we in vier samenhangende sessies aan gerichte zelfkennis, inzicht in de oorzaken van zelfvervreemding, de weg vinden naar je innerlijke hulpbron, liefde voor jezelf ontwikkelen, jezelf vergeven en jezelf accepteren zoals je werkelijk bent.

Een combinatie van verschillende oefeningen helpt je om naar binnen te keren en contact te maken met jezelf. Tevens zullen er momenten zijn om, indien gewenst, ervaringen met elkaar te delen. We werken met diverse oefeningen waaronder ontspanningsoefeningen, geleide meditaties, bewustzijnsoefeningen en praktische opdrachten.

Deze training is bestemd voor diegene die graag (nog) meer van zichzelf willen leren houden. Er is ruimte voor maximaal zes deelnemers. De training vindt plaats in Geldermalsen en wordt begeleid door Tanja. Aanmelding kan plaatsvinden door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.
Mocht je je aangesproken voelen tot deze training en nog nadere informatie willen, neem dan gerust even contact op met Tanja.

Data en kosten

De eerstvolgende zelfcompassie training start in september 2020 (tweeenhalf uur per keer). De kosten voor deze training bedragen € 350,- excl. BTW.