• Mannen2

Mannenreeks

Een reeks van vier workshops voor mannen over man-zijn in zijn vele facetten, over liefde en lust, over vriendschap, over verlangen en verwachtingen, over vader-zoon relaties, over moeder-zoon relaties; over man-zijn en mens-zijn in zijn vele facetten. Hoe kun je je bezieling volgen en toch je plek in de wereld innemen? Hoe combineer je geld en hart? Hoe kun je een verbinding maken tussen de binnenwereld en de buitenwereld? Wat is je eigen leiderschap en hoe kun je elkaar daarin ondersteunen?


We werken vier avonden of middagen met archetypen en verhalen, spel en beschouwing, inspanning en ontspanning, meditatie en uitwisseling. Of je nu de rol van vader of zoon, minnaar of echtgenoot, kostwinner of vrijbuiter hebt, door het samenzijn met andere mannen krijg je inzicht en wijsheid over je eigen levenspad. Je zult een gevoel van helderheid en rust over jezelf ontwikkelen, en onverwerkte zaken uit het verleden zullen op zijn plek kunnen vallen. Je zult nieuwe kanten van jezelf ontdekken en helderheid krijgen over het pad dat je te gaan hebt. Je maakt opnieuw contact met de levensbron die zich in je eigen lichaam bevindt. De workshops worden begeleid door Fred en hij stemt de avonden of middagen af op de wensen en behoeften van jou als deelnemer en op de wensen van de groep.

Voor wie


Deze reeks van workshops is bedoeld voor mannen die geinteresseerd zijn in hun eigen man-zijn en hun ontwikkeling daarin. Er zullen maximaal acht mannen deelnemen.


Data en investering

De eerstvolgende Mannenreeks start in maart 2018. De sessies starten om 19:00 uur en eindigen om 22:00 uur. De kosten voor deze reeks bedragen € 310,- excl. BTW.

 

Contactgegevens Samtosha

Lingedijk 153
4191 VD Geldermalsen
KvK 11063982

Tanja de Bont

06 – 284 780 84
tanja@samtosha.nl

Fred Streefkerk

06 – 515 169 24
fred@samtosha.nl